Välj en sida

Om oss

Basketklubben.se är en nyskapad basketsite med stora ambitioner som är tänkt att fungera som en mötesplats för basketintresserade svenskar. Som enda svenska plattform med huvudsakligt fokus på den amerikanska basketligan NBA är det här du får de senaste nyheterna på svenska. Här behandlas inte basketsporten som en nedpissad bakgata utan är istället själva solen som allt kretsar omkring. Vad som skiljer oss från andra är ett helhjärtat engagemang för basket vilket innebär de senaste nyheterna men också personliga krönikor och spelarporträtt. Vi vill ge en röst till basketsverige och samtidigt ena Sveriges basketfans på vår digitala spelplan.

Välkommen till Sveriges största basketklubb – basketklubben.se

Vill du bli en del av vår digitala satsning på basket? Oavsett om du är en potentiell medarbetare, partner eller sponsor, kontakta oss på redaktion@basketklubben.se